Huggies Forum

profile pictures Lock Rss

for those that have them working what have i done wrong?? I have added a picture, and can see it in my account but it wont come up when i post? i don't like the green tshirt!
mine wont work at all. i keep getting a message at the top that says 502 bad gateway and the avatar box comes up white with the little red cross in the top right. someone help me. is it me or this site not working properly. i dont know what im doing wrong. im using a jpeg image like it says

mum to one goregous boy

Lol i am still trying to work out how to put a profile picture up sad

can any1 see mine it shows it in my profile but i cant see it when i post either blink

so, can you see my picture? All i can see is the msn chick in a green jumper!
really, you can see my picture??

can any1 see mine it shows it in my profile but i cant see it when i post either blink



i can see yours!
i can see ur pic u look very preetttyy lol tongue


i can see ur pic u look very preetttyy lol tongue



haha! so do you wink
I can see both your pictures looks great smile


Mine is doing the same. Make sure you picture is exactly 90x90 pixels. I did that and not its only showing on my profile and not on the forum


You look a bit like Rachel Mcadams in ur wedding pic... very pretty!!



[/quote]
You look a bit like Rachel Mcadams in ur wedding pic... very pretty!!
[/quote]

I agree very pretty indeed smile


BTW is mine working lol???
I got mine to work!!!!
Sign in to follow this topic